Архів за червня, 2013

17a2b029c01304f1e1f139b95c91f1e8_main

30 червня на головній вулиці міста Києва Хрещатику відбудеться святкування Дня молоді. В рамках цього дійства також відбудеться ІІ-й Київський спортивний фестиваль «Веселі старти на роликах». В урочистому відкритті заходу візьмуть учать організатори заходу, керівництво Київської міської державної адміністрації, Київського міського відділення НОК України, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту, керівництво Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків.

79b0588b519c64604c7129bf1f324580_main

У Великої Британії, м. Гейтсхед, закінчився командний чемпіонат Європи з легкої атлетики. Збірна команда України вдало виступила на континентальній першості, посівши 6 загальнокомандне місце (290,5 балів), виборовши 13 нагород (5-3-5), а також і путівку на участь у чемпіонаті у наступному році. Чемпіонат тривав два дні. В перший змагальний день збірна України виборола 8 нагород , і посіла 6 загальнокомандне місце.

x_d1be0490

Київське міське відділення вітає з Днем народження іменинників червня, олімпійців-призерів та учасників олімпійських ігор, які відстоювали честь міста Києва на найпрестижніших змаганнях чотириріччя, а саме на початку червня свій день народження святкували

df0de105f19a621d8390c5688d456a65_main

Один з головних символів олімпійського руху – вогонь – уже прибув на голландську землю, де у місті Утрехт з 14 по 19 липня відбудеться ХІІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль. За давньою традицією полум’я було запалено в Афінах від променів сонця. Привезли вогонь в аеропорт Амстердама виконавчий директор Хенні Сморенбург та генеральний секретар Олімпійського комітету Нідерландів Герард Ділессен.

Сергій Бубка

Нещодавно у Санкт-Петербурзі, де проходило засідання SportAccord – глобального форуму, що зібрав всі найвпливовіші міжнародні спортивні організації світу, Сергій Бубка оголосив про своє рішення балотуватися на посаду президента Міжнародного Олімпійського Комітету – головної спортивної організації світу. Ця заява була зроблена незабаром після того, як Сергій Бубка був переобраний до Ради Асоціації літніх олімпійських міжнародних федерацій (ASOIF) на Генеральній Асамблеї організації.

Вітаємо з днем народження!

Автор | 16 червня 2013 | Просмотрів: 54
clay-flowers-03

Колектив Київського міського відділення НОК України щиро та від усього серця вітає з Днем народження члена виконкому КМВ НОК України Сергія Тимофєєва. Бажаємо Вам  міцного здоров’я, невтомної наснаги, родинного затишку та благополуччя. Нехай ніколи не покидають Вас завзяття, енергія, ентузіазм, а доля дарує довге та щасливе життя.