Яна Клочкова навчить гостей Palmira Palace олімпійському плаванню

Автор | 18 червня 2012 | Переглядів: 232

16 червня в рамках Міжнародного олімпійського дня плавання на курорті Palmira Palace було проведено уроки плавання від гуру водних видів спорту Яни Клочкової. Найяскравішою подією став великий Сімейний турнір з плавання.

Основна мета проведення заходу – це пропаганда здорового способу життя, залучення до регулярних занять спортом людей різного віку, створення умов для організації активного відпочинку і найголовніше збереження і зміцнення сімей.

До участі в змаганнях допускалися сім’ї по три людини, які були відібрані на підставі поданих протягом тижня заявок. Визначало переможців спеціальне жюрі, одним з членів якого стала «золота рибка» України . Всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними подарунками від адміністрації курорту, партнерів заходу і самої Клочкової.

4 сім’ї, які вийшли у фінал змагань, очікував справжній сюрприз – груповий майстер-клас від олімпійської чемпіонки, члена Олімпійського комітету і голови Київського міського відділення НОК України Яни Клочкової. Можливість проявити свої здібності, відчути дух змагання і відчути радість від перемоги допоміг учасникам “Дня плавця” розширити свої знання про те, що таке плавання в олімпійських масштабах.

Після закінчення змагань гостей курорту чекали освіжаючі прохолодні коктейлі, неформальне спілкування з відомою спортсменкою, міні-конференція, фотосесія, нагородження призерів і роздача автографів.

Джерело: http://www.palmira-palace.com/ru/news_and_events/in-palmira-palace/207



Мітки: , ,