Змагання з футболу «Ти не один!»

Автор | 22 жовтня 2013 | Переглядів: 75

В Києві відбулися змагання з футболу серед команд дитячих будинків та шкіл-інтернатів під гаслом «Ти не один!»

Уславлений своїми спортивними здобутками та відомими на весь світ вихованцями спорткомплекс «Динамо» люб’язно відкрив свої двері для  команд, що вже традиційно ведуть боротьбу за визначення кращих з кращих серед команд дитячих будинків та шкіл-інтернатів для дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цьогорічний осінній турнір “Ти не один!” за допомоги Федерації футболу м. Києва, Київської міської державної адміністрації, Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України, Кримінальної міліції у справах неповнолітніх ГУМВС України в м. Києві та Благодійного Фонду братів Павліченків зібрав трьох представників Києва та один колектив з Київської області. Слід відзначити, що боротьба на майданчику точилася справжня та безкомпромісна. І, напевно, перемогу отримала команда, що продемонструвала найбільш змістовну і комбінаційну гру протягом всього турніру.

Почесними гостями церемонії нагородження переможців і призерів стали Заступник голови КМДА Віктор Корж, Віце-президент Федерації футболу м. Києва, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА Вадим Костюченко, Начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх ГУМВ УКраїни в м. Києві Зуб Л.В., які побажали учасникам подальших успіхів та нових звершень. А найбільш емоційним виступом запам’ятався легендарний семиразовй чемпіон СРСР, дворазовий володар Кубку СРСР, володар Кубку Кубків УЄФА та Суперкубку УЄФА Володимир Мунтян. Навіть на мить здалося, що він і сам на хвильку повернувся у власне дитинство, настільки тепло і радісно він спілкувався і вітав команди-учасниці турніру.

Ну а щодо суто спортивних підсумків змагань, то переможцями у індивідуальних номінаціях стали:

- кращий воротар – Томиньш Ілля (школа-інтернат № 12)

- кращий захисник – Подольський Денис (Володарська школа-інтернат)

- кращий нападаючий – Лєпєхін Віктор (дитячий будинок “Малятко”)

- кращий гравець – Новіков Євген (дитячий будинок “Малятко”)

- “приз глядацьких симпатій” – Рузімахамматов Забар (школа-інтернат №14)

- кращий тренер – Сілаєв Сергій (дитячий будинок “Малятко”)

І місце Спеціалізований загальноосвітній дитячий будинок “Малятко”;

ІІ місце Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 12

ІІІ місце Загальноосвітня школа-інтернат № 14

ІV місце Володарська санаторна школа-інтернат

Джерело: http://www.ffk.kiev.ua/news/item/838-ti-ne-odin



Мітки: ,