Архів за грудня, 2012

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Автор | 28 грудня 2012 | Просмотрів: 137
Костенко Павло Іванович

Усім спортсменам, чемпіонам, учасникам та прихильникам Олімпійського руху в Києві
Шановні друзі!
За дорученням Президії Київського міського відділення Національного Олімпійського Комітету України щиро й сердечно вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим.
Немає жодних сумнівів, що кожен з Вас у наступаючому році докладе всіх зусиль для закладання міцного й надійного фундаменту успішних виступів на майбутніх Олімпійських іграх, розвитку масового спорту, олімпійського руху.
Зичимо Вам свіжих сил і козацького здоров’я, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів.
Хай збудуться всі ваші плани в Новому 2013-му році! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, примножать здобутки нашої рідної України!

З щирою повагою
Павло Костенко.

Костенко Павло Іванович

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА: КОСТЕНКО ПАВЛО ІВАНОВИЧ, народний депутат України 5 та 6-го скликань, голова Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму (2007 – 2012 рр.). Народився 10.02.1966, закінчив Київський державний університет ім. Драгоманова.
Обирався депутатом Черкаської обласної ради, очолював Комісію з агропромислового комплексу, працював генеральним директором. ТОВ “Українська продовольча компанія”.
Заслужений працівник сільського господарства України, кандидат економічних наук, має державні нагороди.

17a2b029c01304f1e1f139b95c91f1e8_main

20 грудня 2012 року відбулося засідання позачергової звітно-виборної конференції Київського міського відділення Національного олімпійського комітету.В порядку денному найважливіші питання – вибір нового Голови відділення.
За результатами підрахунку бюлетенів. ПОЗАЧЕРГОВА КОНФЕРЕНЦІЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ НОК УКРАЇНИ ПОСТАНОВЛЯЄ: Обрати Головою Київського міського відділення Костенка Павла Івановича, на період 2013 – 2014 рр.

Школярі зустрілися з олімпійським чемпіоном – Юрієм Чебаном

Київське відділення НОК України продовжує розпочату в цьому році нову традицію – передноворічні зустрічі з олімпійцями, спортсменами та тренерами. На цей раз в спеціалізованій школі № 112 Голосіївського району м. Києва, пройшла зустріч з олімпійським чемпіоном Юрієм Чебаном. Учні молодшої школи мали можливість не тільки вживу поспілкуватися з відомим спортсменом, але й потримати в руках олімпійське золото Лондонської олімпіади 2012 року.

КАЛЕНДАРИК (Берінчик)12 копия

Новорічна зустріч з боксером Денисом Беринчиком.12 грудня у школі №247, що в Деснянському районі міста, за ініціативи Київського міського відділення НОК України та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянського району м.Києва,Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” відбулась новорічна зустріч з срібним призером ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні – боксером Денисом Беринчиком.Серед шановних гостей були присутні начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту

DSCN1004

6 грудня у приміщенні Управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, відбулося урочисте вручення нагород переможцям міського конкурсу «Україна олімпійська» – 2012 та лауреатів конкурсу на кращу спортивну фотографію (за підсумками 2012 року).
Вже шостий рік поспіль за ініціативи Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Київське міське відділення НОК України