Відбулось урочисте нагородження лауреатів конкурсу “Україна олімпійська”

Автор | 8 грудня 2012 | Переглядів: 153

6 грудня у приміщенні Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, відбулося урочисте вручення нагород переможцям міського конкурсу «Україна олімпійська» – 2012 та лауреатів конкурсу на кращу спортивну фотографію (за підсумками 2012 року).

Вже шостий рік поспіль за ініціативи Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Київське міське відділення НОК України проводить загальноміський етап конкурсу, який є складовою частиною всеукраїнського конкурсу НОК України.

«Ми дуже раді бачити сьогодні Вас, силу яка здатна допомогти нам у нашій нелегкій роботі – пропаганді олімпійського руху та здорового способу життя, завдяки вам, нам вдається донести спорт у кожну українську сім’ю, адже від цього залежить здоров’я майбутніх українців, велике вам спасибі за те що поряд, за те що підтримуєте та допомагаєте. Ці нагороди заслужені» – зазначив під час нагородження виконавчий директор КМВ НОК України Артишевський В.М.

Також за підсумками міського конкурсу «Краща » пройшло нагородження фотографів аматорів та професіоналів. Голова комісії конкурсу Гончаров Віктор Вікторович, висловив свою подяку усім учасниками, та побажав міцного здоров’я, сімейного щастя та благополуччя, а також підтримувати спорт своєю діяльностю.

Щиро вітаємо усіх переможців та лауреатів, сподіваємося що і надалі наша спільна праця буде служити спорту та його ідеалам.



Мітки: , , , ,