Свято «День позашкільника» відбулось у столиці

Автор | 25 листопада 2013 | Переглядів: 59

Традиційно наприкінці листопада у столиці відбувається міське свято «День позашкільника». Ініціативу започаткували у 2002 році у рамках акції «Театр – дітям». З цієї нагоди 20 листопада у Київському палаці дітей та юнацтва відбулася й церемонія нагородження найкращих працівників позашкільної освіти.

Так, з нагоди відзначення Дня працівників позашкільної освіти, за високі досягнення в роботі, вагомий особистий внесок у справу розбудови столичної освіти позашкільники отримали Подяки Київської міської державної адміністрації, Грамоти та Подяки Депратаменту освіти і науки, молоді та спорту, набір олімпійської літератури від Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України, а також відзнаки Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Привітати позашкільників завітали заступник голови КМДА Віктор Корж, член виконавчого комітету КМВ НОК України Олена Говорова.

Втілювати в життя завдання позашкільної освіти у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», покликані найкращі кадри з унікальними здібностями високими моральними якостями. Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має особливий талант, що заохочує дітей до навчання і творчості, здійснює виховання засобами театрального мистецтва.

Завершилось свято позашкільників творчими дарунками у виконанні народного артиста України Іво Бобула, популярної співачки Наталії Валевської, учасників проекту «Голос країни» – дуету «Тірамісу», а також народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Квіти України».



Мітки: