Підсумки конкурсу “Спортивна фотографія” 2012 року

Автор | 18 листопада 2012 | Переглядів: 259
автор: М.Бочкарьов

автор: М.Бочкарьов

Завершився конкурс на найкращу спортивну фотографію.

Лауреатами Київського міського відділення стали Андрощук Дмитро, Афанасьев А, Бочкарьов Микола, Блінов Святослав, Білявский Максим, Кузьменко Наталія, Орлов Ігор, Полторацька Ганна, Редванский Ігор, Марущак Олег, Рибальченко Наталія. Вітаємо усіх учасників конкурсу. Та насолоджуємось переглядом фото робіт. Про місце та час нагородження буде повідомлено додатково.

А тим часом завершився і всеукраїнський конкурс «Спортивна фотографія». Усі роботи, що надійшли до Київського міського відділення були направлені на цей етап конкурсу. До складу експертного жюрі увійшли голова Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков, головний спеціаліст управління олімпійського руху НОК Анатолій Габелко, заступник голови Комісії атлетів, бронзова призерка Олімпійських ігор Олена Говорова та відомі спортивні фотографи – Микола Бочек і Павло Кубанов.

У цьому році була дуже велика конкуренція, особливо у номінаціі серед аматорів. Тож жюрі вирішило нагородити одразу п’ятьох учасників у цій номінації. Перемогу віддали Андрію Нестеренку з Києва, друге місце – у Сергія Куранова з Кремінної Луганської області, а третє – у Валерія Кравчука з Тернополя. Заохочувальні призи отримають Владислав Кравчук (Тернопіль) та Ігор Редванський (Українка, Київська область).

Вітаємо всіх переможців конкурсу!

 

 

 



Мітки: , , ,