На старт вийшло зимове “Олімпійське лелеченя”

Автор | 2 березня 2013 | Переглядів: 181

1 березня голова Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України Павло Костенко, члени виконкому Володимир Філіппов, Ростислав Драпушко,  Сергій Тимофєєв, представник НОК України – дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор з вітрильного спорту Олена Пахольчик та  чемпіон світу серед юніорів, чемпіон Європи, дворазовий чемпіон України з фігурного катання,  Дмитро Дмитренко провели зустріч зі збірною командою міста Києва, яка буде представляти столицю у Всеукраїнському заході серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» з зимових видів спорту, що проходитиме  в ТК «Буковель».

Павло Костенко зазначив важливість таких заходів, як «Олімпійське лелеченя», для пропаганди здорового способу життя та реалізації принципів олімпізму, а також  розповів дітям про важливу дату для всієї Олімпійської родини України -  100 років з дня створення Київського Олімпійського комітету та проведення Першої Російської олімпіади, що відбулася в серпні – вересні 1913 року у духовній столиці Російської імперії –  місті Києві. На цій Олімпіаді спортсмени міста Києва вибороли срібні медалі.

Видатні спортсмени побажали хлопцям та дівчатам успішно виступити на дитячих змаганнях, адже – це перша сходинка на шляху до успіху. Від імені НОК України та його Київського відділення команда отримала подарунки та сувеніри на пам’ять.



Мітки: , , ,