• УВАГА! Нагородження учасників конкурсів

    До уваги учасників та переможців конкурсів «Олімпійський Київ» та «Київ – олімпійське місто»! Нагородження всіх хто приймав участь у конкурсах відбудеться 4 лютого  2014 року о 12.00 в приміщенні НСК «Олімпійський» за адресою ст.М. «Олімпійська» центральних вхід , Захід 4, конференц зал  «Хол Чемпіонів». Чекаємо на Вас 4 лютого 2014 року  о 12.00. Довідки за телефоном 097 898 6 чотире 1 три.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Автор | 31 грудня 2013 | Просмотрів: 67

Усім спортсменам, чемпіонам, учасникам та прихильникам Олімпійського руху в Києві. Шановні друзі! Зустріч Нового року – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна.Тому дозвольте від щирого серця привітати Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і побажати свіжих сил і козацького здоров’я, натхнення, родинного щаст

30 грудня відбулось відкриття IV Київського спортивного фестивалю «Веселі старти на льоду». Захід відбувся за підтримки Київського міського відділення НОК України. Котрий рік поспіль Ковзанка на Оболоні (вул. Лайоша Гавро, 4-Г) зустрічає киян та гостей столиці яскравим зимовим дійством, в якому беруть участь усі охочі.

Протокол засідання виконкому КМВ НОК України

Автор | 25 грудня 2013 | Просмотрів: 22

ПРОТОКОЛ засідання виконкому Київського міського відділення НОК України.  Присутні: Голова: Костенко П.І. – Голова Київського міського відділення НОК України В президії : Драпушко Р.Г. – відповідальний секретар КМВ НОК України, Костюченко В.К. – заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту- начальник управління сім’ї, молоді та спорту КМДА, Філіппов В.В. – перший заступник голови КМВ НОК України, депутат Київської міської ради

УВАГА! Нагородження учасників конкурсів

Автор | 27 січня 2014 | Просмотрів: 68

До уваги учасників та переможців конкурсів «Олімпійський Київ» та «Київ – олімпійське місто»!Нагородження всіх хто приймав участь у конкурсах відбудеться 4 лютого  2014 року о 12.00 в приміщенні НСК «Олімпійський» за адресою ст.М. «Олімпійська» центральних вхід , Захід 4, конференц зал  «Хол Чемпіонів». Чекаємо на Вас 4 лютого 2014 року  о 12.00.  Довідки за телефоном 097 898 6 чотире 1 три.

13 січня, на вебсайті заявочного комітету «Львів-2022» відкрито голосування за найкращий із чотирьох варіантів логотипу першої в історії української заявки на проведення Олімпійських Ігор. Кожен охочий може віддати свій голос за варіант, який сподобався найбільше, а ще – коротко познайомитися із концепцією та задумом розробників.

Підсумки конкурсу “Олімпійський Київ”

Автор | 13 січня 2014 | Просмотрів: 72

Конкурс на кращій твір чи оповідання «Олімпійський Київ» - 2013. В цьому році Київське міське відділення НОК України вперше проводило конкурс на краще оповідання чи твір серед учнів та студентів на тему «Олімпійський Київ».